Cosmetisch

Harsen

HarsenHarsen is het verwijderen van haren via een warme-was methode. De was wordt op het te behandelen gebied aangebracht en door middel van het aanbrengen van strips, kunnen de haren verwijderd worden. Dat niet alle haren ineen keer weg zijn, ligt aan het feit dat haren verschillende groeifases kennen. Daarom is het raadzaam in het begin wat eerder terug te komen, om net die haren weer mee te kunnen pakken die we de vorige keer nog niet hadden.

De haren blijven gemiddeld 4 weken of langer weg. Het is niet geheel gevoelloos maar daarentegen hoef je de behandeling maar eens in de drie weken te ondergaan in het begin, later nog minder vaak. Ingroeiende haren of ontstekingen van de haarzakjes kunnen voorkomen. Echter, bij een goede voorbehandeling en advies zal dit aanmerkelijk meevallen.

Nagels lakken

Vinylux Polish system geeft een superieure aanhechting vanwege de ingebouwde basecoat en heeft daardoor ook een kortere droogtijd dan de gewone nagellakken.

Vinylux nagels lakken voetenWanneer u de Vinylux op de juiste manier aanbrengt, blijft deze een week lang zitten. Een schone, goed voorbereide nagel is hier van groot belang, Vinylux brengt u in 3 stappen aan.

  • Reinig de nagels (het liefst) met CND Scrubfresh, of andere nagelplaat ontvetter
  • Breng de lak in een dunne laag aan. Vervolgens brengt u de tweede laag dun aan
  • Breng tot slot een laagje topcoat aan over de gehele nagel, ook de voorkant, laat dit 8,5 minuut drogen en uw lak is klaar. Verzorg uw nagels als u ze lakt altijd met nagelriemolie, bij voorkeur met Dadi oil.

Als u uw teennagels lakt met Vinylux, blijft deze tot wel 6 weken mooi. Uiteraard kan ik dit ook voor uw doen, echter alleen na een pedicurebehandeling.

De Vinylux Polish verwijdert u eenvoudig met een nagellakremover, liefst met CND Nourishing remover, die verzorgt tevens uw nagels en nagelriemen.

CND™VINYLUX™ weekly polish heeft meer dan 100 kleuren. Deze heb ik natuurlijk niet allemaal op voorraad. Wil je speciale kleur, laat het me weten en ik bestel deze voor je.

De CND™VINYLUX™ weekly polish kost € 14,95 en de topcoat ook.