Manicure

CND™SHELLAC™ en CND™ CREATIVE PLAY™gel polish

CDN-anney-logoCND™SHELLAC™ de innovatie van CND. SHELLAC is een powerpolish die wordt gedragen als een gel en er uit ziet als een lak en tevens verwijderbaar in 10 minuten. Twee weken lang prachtige gelakte nagels zonder de natuurlijke nagel te beschadigen tijdens de behandeling! In tegenstelling tot concurrerende systemen  beschadigt CND producten  de natuurlijke nagel niet.  Groot voordeel is   dat er tal van dezelfde kleuren zijn in de CND™ VINYLUX™,  om de eventuele uitgroei bij te werken tijdens vakantie of voor op je teennagels.
CND™ VINYLUX™   is bij mij in de salon te koop voor slechts  € 14,95

CND™CREATIVE PLAY™ Gel Polish  bestaat uit 50+ kleuren. CREATIVE PLAY™ Gel Polish is een traditionele Gel Polish die bestaat uit 3-stappen.  De gelpolish is een harde gelpolish met een hoge pigmentatie en glans, die ook  erg lang mooi  blijft. Ook hierbij wordt uw natuurlijk nagel niet aangetast, omdat de nagelplaat niet dof gevijld wordt alvorens aan te brengen,ook het verwijderen gaat met folies. Wel zo veilig voor het behoud van uw natuurlijk nagel.

De kleuren van CREATIVE PLAY™ Gel Polish komen overeen met de kleuren van CREATIVE PLAY™ Lacquer, die ik ook verkoop in mijn salon voor slechts € 10,95. Groot voordeel is ook hierbij, dat je het zelf zou kunnen bijwerken of je teennagels in de zelfde kunt (laten) lakken.

 

Ik ben CND gecertificeerd als officieel CND™SHELLAC ™ Salon en ik werk dan ook volgens het CND™SHELLAC ™ protocol. We hebben hiervoor een examen afgelegd op het hoofdkantoor in Son en Breugel. De certificering houdt in dat we de CND™ services volgens de juiste regels en stappen aanbieden zodat u als klant weet dat u een betrouwbare en gecontroleerde salon bezoekt.De CND™SHELLAC ™ kwaliteit is dan ook gegarandeerd. U herkent deze salons dan ook aan het keurmerk dat in de salon te zien is.

 

 

 

IBX, Dadi'Oil, Dadi'Lotion

IBX

 • IBX herstelt beschadigde nagels, versterkt zwakke nagels & beschermt kwetsbare nagels.
 • Werkt binnen in de nagel en houdt de nagel flexibel.
 • Gezonde natuurlijke nagels, beschermt onder soak off gel.
 • Dringt door in de nagel onder invloed van warmte
 • Vormt een stevige structuur onder invloed van LED of UV
 • Maakt mooie lange natuurlijke nagels mogelijk

Waarvoor is IBX

Herstelt beschadigingen door een oorzaak van buiten af.
Gespleten, afschilferende en geribbelde nagels veroorzaakt door beschadiging van de matrix

Versterkt nagels, die van nature zwak zijn.
Verzwakt zijn door chemicaliën
Verzwakt zijn door ziektes als psoriasis en eczeem

Beschermt tegen beschadigingen door afweken van soak off gel
Uitdroging door vaak de handen te wassen
Verzwakking door chemo behandeling

Geschikt voor mannen en vrouwen, handen en voeten, zelfs kappers, horeca personeel, verpleegkundigen enz.

 

Dadi’Oil

 • Voedt de nagel en de huid
 • Wordt snel opgenomen
 • Dringt diep door en is niet vettig
 • Bevordert flexibiliteit
 • Voorkomt breekbaarheid
 • 95% gegarandeerd organisch

Luxury Dadi’Lotion

Vegan_LogoEen snel opneembare niet vettige hand- en bodylotion, ontworpen om het vocht in de huid te helpen behouden en het verouderen van de huid te voorkomen. Heeft de heerlijke geur van Dadi’oil.

 • gebaseerd op de prijswinnende Dadi’oil
 • bevat geen sulfaten of parabenen
 • zuiver plantaardig

CND™ Spa manicure

Gun uzelf een heerlijk ontspanningsmoment en laat u verwennen met een spa manicure!

Een CND™ spa manicure is een hele uitgebreide manicure, waarmee uw handen en nagels intens gevoed worden met de beste producten die er zijn. Het is een exclusieve schoonheidsbehandeling voor uw handen, een die vaak broodnodig is wanneer uw droge en kwetsbare handen heeft!

Nadat we uw nagels en nagelriemen hebben verzorgd, begint de echte reis door vitaminenland! Allereerst masseren we uw nagels in met CND™ Almond Milk Bath, waardoor de nagels diep van binnen geconditioneerd wordt door de amandelolie, jojoba olie en vitamine E. Vervolgens scrubben we uw handen met CND™ Almond Moisture Scrub. Dit zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden door de gemalen zout, geraffineerde suikers en de zachte jojoba parels.

De volgende stap is het aanbrengen van een zeer krachtige handmasker met CND™ Almond Illuminating Masque. Dit product zorgt ervoor dat uw handen diep van binnen gehydrateerd, geconditioneerd en gevoed worden. Tevens ontstaat er een beschermende laag boven uw huid waardoor andere verzorgingsproducten beter inwerken.

Tot slot masseren we uw handen heerlijk in met CND™ Almond Hydrating Lotion. Het resultaat? Prachtige, zijde gladde handen die flink verwend en gevoed zijn!

De CND™ spa manicure is heerlijk voor uzelf, maar zeker ook om een ander cadeau te doen!

Manicure basis

Manicure behandeling, basis

Uw nagelriemen worden verzorgd en bijgewerkt, uw nagels worden in model gevijld, nagels worden gepolijst of met blanke lak, Lumos, afgewerkt, uw nagelriemen krijgen nagelriem olie van Dadi Oil en uw handen worden ingecremed met een heerlijk handcreme op basis van dode zee zout en mineralen.

Nailart

Nailart betekent eigenlijk kunst op je nagels, zowel natuurlijke als kunstnagels. Bij nailart is niks te gek, je kunt het zelf bedenken wat je wilt, of via voorbeelden ideeën op doen. Glitters, folies, handpainted, strass,  noem maar op.